Prima pagină

Bine ai venit pe situl tău! Aceasta e prima ta pagină, ce va fi văzută de cei mai mulți vizitatori care vin pe situl tău pentru prima dată.

O secțiune pe prima pagină

Acesta e un exemplu de secțiune pentru prima pagină. Secțiunile de pe prima pagină pot fi orice altă pagină exceptând-o pe prima, inclusiv pagina care arată ultimele tale articole de blog.

Despre

Poate că ești un artist ce ar dori să se prezinte și să-și prezinte lucrările aici sau poate ai o afacere căreia i-ai putea descrie aici scopul.

Blog

Asa va arata terminalul aeroportului Brasov

Reprezentanții Consiliului Județean Brașov au prezentat astăzi tema de proiectare pentru terminalul viitorului Aeroport Internațional de la Ghimbav. Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, a subliniat faptul că este practic primul terminal construit de la zero după 50 de ani, va avea o suprafață de 11.000 de mp și este proiectat pentru 1 milion de pasageri …

Reîncep lucrările la Aeroport!

Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a semnat astăzi contractul de execuție de lucrări cu firma bucureșteană SC PORR Construct SRL, cea care a câștigat licitația pentru realizarea obiectivului „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a – Execuție cale de rulare Alfa, platforma de îmbarcare-debarcare și extindere a rețelelor de canalizare și drenaj aferente pistei de …

Contact

Aceasta e o pagină cu câteva simple informații de contact, cum ar fi adresa sau numărul de telefon. Ai putea să încerci și un modul ca să adaugi un formular de contact.